The CALPIS Popsicle
Friday, July 27, 2018
I need to have popsicles ready, because it is too hot in these days.
There was a recipe how to make "The CULPIS Sherbet " on the bottle of CULPIS, so I prepared "The CULPIS popsicle" with that recipe. The way to make was really easy, it used 2 milk to 1 CULPIS, I liked to add sourness so I added lemon juice. That time, I used CULPIS a flavor of pineapple, and I wanted to add fruit something , so I took peach from the refrigerator and cut small, and put it in.
This CULPIS popcicle was a big success ! It was so tasty, and all my family loved it.
毎日、暑いのでアイスキャンデーを常備しておかないといけません。
カルピスのボトルに「カルピスのシャーベット」の作り方が書いてあったので、そのレシピで「カルピスのアイスキャンデー」仕込んでみました。作り方は簡単で、
牛乳2に対しカルピス1を混ぜるだけですが、私は酸味を加えた方が好きなのでレモン汁も加えました。カルピスはパイナップル味で、そして何か果物も入れたかったので冷蔵庫にあった桃を小さく切って入れました。
この 、カルピスで作ったアイスキャンデーが大成功!とても美味しくて家族みんなが気に入りました。